7+1 kérdés és válasz a zöldkagylóról

Az alábbiakban általános információkat tudhat meg a zöldkagylóról és annak tulajdonságairól.

 1. Mik a hatóanyagai és mire a legjobb zöldkagyló?

  Az új-zélandi zöldkagyló értékes tápanyagforrása, természetes keveréke fehérjéknek, ásványi anyagoknak, vitaminoknak, mukopoliszacharidoknak, glükozaminnak és Omega-3 zsírsavaknak. A zöldkagyló a legjobb természetes mozgásjavító!

 2. Mit tartalmaz a zöldkagyló kapszula?

  Az általunk forgalmazott új-zélandi zöldkagyló a világ legtisztább tengervízéből való, és csakis természetes anyagokat tartalmaz.

 3. Mik a zöldkagyló fogyasztásának az előnyei?

  Az új-zélandi zöldkagyló kivonat a minőségéről és az egészségre illetve a mozgásjavításra gyakorolt jótékony hatásairól ismert. Egyzserre érvényesülnek antioxidáns - és gyulladáscsökkentő jellemzői. Továbbá elősegíti a gyorsabb felépülést a különböző sportsérülésekből, reumás panaszokból és ízületi gyulladásokból. A kutatóknak sikerült azt is bebizonyítania, hogy a zöldkagyló fogyasztása jótékony hatással van az asztmás panaszokra is, csökkentve a zihálással járó rohamokat, és élénkítve a kilégzést.

 4. Milyen mellékhatásai lehetnek a zöldkagyló fogyasztásának?

  Azok, akik allergiásak a kagyló alapú élelmiszerekre, fokozott óvatossággal járjanak el, szélsősége esetekben még az is előfordulhat, hogy nem fogyaszthatnak zöldkagylót! Terhes nőknek nem ajánlott a zöldkagyló! A zöldkagyló fogyasztásának ritkán ugyan, de előfordulhatnak olyna mellékhatási, mint például gyomorbántalmak, bőrkiütések vagy hányinger. Hogyha az említett panaszok rövid idő után nem múlnak el csökkenteni kell a napi adag bevitelét, illetve érdemes tanácsot kérni a háziorvostól is.

 5. Mekora az ajánlott napi adag mennyisége?

  Felnőttek esetében minimum 1, maximum 4 kapszula ajánlott. A zöldkagyló ajánlott napi adagait egyesek a testsúlyhoz viszonyítják, mégpedig úgy, hogy 20 kg-onként 1 kapszula szedését ajánlják. Például egy 80 kg-os embernek 2x2, azaz 4 kapszula a napi adaga. 80 kg felett a jobb hatás érdekében minden további 20 kg-nál lehet 1 kapszulát beszedni. Gyerekek is nyugodtan szedhetik; akár a testsúlyukhoz mérten is, és akkor könnyebb eldönteni a napi adagot.

 6. Hogyan tároljuk a megvásásrolt zöldkagyló-kivonatot?

  A kapszulákat lehetőleg száraz, hűvös helyen, 25 fokon tároljuk.

 7. Csak kapszula formájában kapható az új-zélandi zöldkagyló?

  A legismertebb kivonata valóban a kapszula. Manapság azonban egyre népszerűbb, főleg ízületi sérülések és problémák kezelésére a zöldkagyló-krém.

+1. Milyen termékekkel rokonítható a zöldkagyló?

A zöldkagyló a hatóanyagai szempontjából hasonlítható némiképp a Ligetszépe olajhoz és az Omega-3 zsírsavat tartalamazó krillolajokhoz. A krillolajokról vagy más néven rákolajokról itt olvashat többet: http://www.krillolaj.com/


Jogi nyilatkozat (Prominent Disclaimer): Az oldalon megtalálható információk, oktatási célt szolgálnak. Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy az oldalon taglalt termékek, nem helyettesitík a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Bármely készítményre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. Kérjük vegye figyelembe, hogy az oldalon megtalálható információk, az egészségügyi hatóságok által nem ellenőrzöttek. Kérjük vegye figyelembe, hogy az aktuális hatályban lévő magyarországi és közösségi törvények alapján, az étrend-kiegészítők és élelmiszerek nem rendelkeznek semmilyen gyógyhatással, így nem alkalmasak betegségek kezelésére, vagy megelőzésére. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.

Zöldkagyló.bolt.hu © 2010 - 2019