Zöldkagyló kúra 45 év felett

A szervezet vitamin és ásványi anyag igénye a különböző életkori szakaszokban más és más. A kor előrehaladtával egyre nagyobb figyelmmel kell lennünk ezek pótlását illetően.

Az ízületeink és csontjaink ahogy „eljár a kor felettünk”, fokozottabb figyelmet igényelnek, hiszen folyamatosan kopnak, és elhasználódnak. Mint minden kötőszövet, a porcszövet is sérül, a porcok rugalmassága és terhelhetősége jelentősen csökken, és az amúgy rugalmas porcszövet felpuhul, helyenként morzsalékonnyá válik.

Az ízületi betegségek akut és krónikus csoportba sorolhatók. Mint bármilyen akut betegség az ízületi problémák is váratlanul lépnek fel; mint krónikus gyulladás pedig mindig lassan és fokozatosan alakulnak ki.

Az idősebb népesség körében egyre több a különböző ízületi – és mozgásszervi megbetegedések száma a világon. Egyesek szerint a folyamat visszafordíthatatlan, hiszen az öregedéssel értelemszerűen együtt jár a nehezebb mozgás, ami az ízületek elhasználódásának egyik következménye...

...Hogyha visszafordítani nem is -, orvosolni és enyhíteni sokkal inkább lehetséges az ízületi panaszokat – kíválóan orvosolhatjuk ugyanis a problémát, hogyha zöldkagylót fogyasztunk.

Az Új-Zéland kirstálytiszta tengervízeiben tenyésztett, természetes tápanyagokban gazdag zöldkagyló igazi gyógyírt jelent az ízületi bántalmainkra. A zöldkagyló kivonata természetes hatóanyagai révén kitűnően hat a reumás panaszok és ízületi fájdalmak ellen. Rendszeres fogyasztásával nem csak hogy enyhíthető, hanem jóformán a minimális szint alá redukálható a fájdalomküszöb. A zöldkagyló magas glükozamin tartalmának köszönhetően erősíti a porcokat is, és így megelőzhető azok idő előtti elkopása.A zöld kagyló fogyasztása lényegében kortól és nemtől független, a mozgásszervi panaszokat bizonyítottan képes enyhíteni. Idősebb korban, amikor egyre inkább szükülni kezd a mozgásigény - úgy a 40-es évek közepekifejezetten javallott a zöldkagyó fogyasztása.

Egy ilyen kúra maximum 2-3 hónapig tart, attól függően persze, hogy milyen mértékű javulást érzünk magunkon. A mozgászervi panaszok enyhítésére a Seatone zöldkagyló kapszulát ajánljuk, amely könnyedebbé és fájdalommentessebbé teszi a mindennapi mozdulatokat. A kapszula ajánlott napi mennyisége legalább 1 maximum 3 darab. Célszerű már reggel, bevenni az elsőt. Mivel étrendkiegészítőnek számít, a Seatone zöldkagyló kapszula fogyasztása étkezés előtt ajánlott.

Javasoljuk, hogyha mondjuk a reggeli étkezés előtt vesszük be az első kapszulát, akkor próbáljuk meg a nap további részében, egyenlő időközönként megismételni; mondjuk a vacsoráig bezárólag, és ne lefekvés előtt vegyük be a napi adag utolsó részét.

A továbbiakban előny, hogyha minden nap, ugyanabban az időpontban vesszük be a kapszulát, hiszen így szervezetünk is jobban tud alkalmazkodni a zöldkagyló kivonatához.


Vélemények a zöldkagylóról
A mai nap vettem csak észre, hogy a meredek lépcsőn minden nehézség nélkül feltudok szaladni:-) Magam is csodálkoztam, nem hittem el és még egyszer megismételtem:-) nagyon boldog vagyok. Ezek szerint a javulás útjára léptem? 4 hete fogyasztom az Arthro4 kapszulát. Üdvözlettel Csilla!
Uszkai Kárpáti Csilla
Kalocsa

Jogi nyilatkozat (Prominent Disclaimer): Az oldalon megtalálható információk, oktatási célt szolgálnak. Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy az oldalon taglalt termékek, nem helyettesitík a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Bármely készítményre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. Kérjük vegye figyelembe, hogy az oldalon megtalálható információk, az egészségügyi hatóságok által nem ellenőrzöttek. Kérjük vegye figyelembe, hogy az aktuális hatályban lévő magyarországi és közösségi törvények alapján, az étrend-kiegészítők és élelmiszerek nem rendelkeznek semmilyen gyógyhatással, így nem alkalmasak betegségek kezelésére, vagy megelőzésére. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.

Zöldkagyló.bolt.hu © 2010 - 2019
Kérem értesítsenek, ha vannak akciók