Termékeinkről röviden

A Seatone termékek az első kagylóból készült táplálékigészítők, alapjuk az Új-Zélandon speciális körülmények között, a világ legtisztább tengervízében termesztett taréjos zöldkagyló; latinul ’pernea canaliculus’.

A Seatone termékek jellegzetessége, hogy az alapjukat képező zöldkagyló Új-Zéland partjainál 1 nap alatt legalább 300 liter tiszta tengervízet képes átszűrni, így a kagyló húsa biológiailag aktív anyagokban és természetes tápanyagokban nagyon gazdag.

A Seatone termékekre jellemző tápanyagok közül kiemelkednek a glükozaminok (az élő szervezetek kötő –és támasztó szövetinek a vázát felépítő összetett molekulák, amelyek főképp fehérjékből-és szénhidrátokból állnak és leginkább tengeri élőlényekben, puhatestűekben és halakban találhatóak. Az emberi szervezet nem képes előállítani, így gondoskodni kell a pótlásáról!).

A glükozamin az inak, porcok, szallagok, de még a csontok szöveteinek a visszaépítésében is szerepet játszik.

A Seatone termékek továbbá körülbelül 3-4 hét alatt „beállítják” a helyes mértékű ízületi nedv termelését, élénkítik a mozgást és mindenhol javítják a kötőszövetek rugalmasságát.

Az ízületi nedv egyéb iránt azért fontos, hiszen egyrészt glükozamint tartalmaz, és így táplálja a porcokat, megakadályozza azok kiszáradását, elkopását. Másrészt pedig segíti az ízületi felszínek egymás feletti elcsúszását, könnyítve ezáltal a mozgást. Az idő előrehaladtával az ízületi nedv is „elhasználódik”, kenési tulajdonsága romlik ilyenkor az ízületek elcsúszása egymáshoz képest torzul, ami fájdalommal jár.A Seatone kapszula

A 35 éve, a táplálékiegészítők közül legrégebb ideje van jelen a kereskedelmi forgalomban. A Seatone kapszula egyedülálló abban, hogy káros mellékhatásokról a megjelenése óta nem lehet hallani!

Számos jótékony hatása közül a legfontosabb az, hogy felszabadultabbá és könnyedebbé teszi a mozgást. A világon több millióan használják a Seatone kapszulát a mozgás élénkítésére - Nem csupán sportolók, hétköznapi emberek is, hiszen ízületi fájdalmak, reumás panaszok vagy éppen porcporblémák enyhítésére a lehető legjobb természetes orvosság.

A Seatone kapszulát a szervezet „lengéscsillapítójának” is nevezik. Ajánlott még a túl gyorsan növekvő gyermekeknél gyakorta mutatkozó támasztó –és kötőszöveti problémák megleőzésére is.

Seatone Sport Restart kapszula

Ahogy a nevében is benne van, segíti a mihamarabbi „újra startolást”, a regenerálódást. Pozitív hatásai között számon tartják az ízületi érülésekből történő gyorsabb felépülést, majd azok jövőbeni megelőzését.

Sportolók körében nagyon népszerű, hiszen helyreállítja a sérülések során károsodó szöveteket és fokozza a sérült ízületek izmok regenerálódását. Mindez nagyban köszönhető annak, hogy tartalmaz glicin és prolin nevezetű aminosavakat, amelyek megrövídithetik egy sérülésből történő felépülés idejét.Seatone Sport Endurance

Ez a kapszula ’bónuszként’ tartalmaz kreatint és spirulinát. A kreatin felpörgeti az izomműködést. A spirulina pedig egy olyan mikro alga, amely csökkenti a savasodását, melynek következménye az izomfáradtság. A spirulina algáról itt olvashat többet: http://spirulina.bolt.hu/. A ’Seatone Sport Endurance jobb állóképességet kölcsönöz, és nem kell tartanunk a kreatin túladagolásától sem!

+ Sani Prevent Csontpor

Sajátos módon szarvasmarha csonjából fagyasztott, majd szárított eljárással készülő gyógyhatású készítmény. Egyedülálló módon tartalmazza az emberi csont minden alkotóelemét a megfelelő arányokban. Egy komplett csontpor, amely elemi kálciumot tartalmaz.

Az elemi kálcium képes a szervezet számára is hasznosítható kalcium-hydroxiapatittá alakulni. A folyamatot a szervezet genetikai háttere szabja meg. Érdekesség, hogy a Kárpát-medencében élő népességek majd 70%-a nem rendekezik megfelelő genetikai háttérrel, így sokan küzdenek kálciumhiánnyal. A kálcium bizonyítottan az emberi csontok legfontosabb összetevője, felel a csontok fel –és átépítéséért egyaránt – Ez a folyamat a megfelelő kálcium-szint mellett folyamatosan zajlik szervezetünkben.


Vélemények a zöldkagylóról
„A zöldkagylóval kapcsolatosan az a tapasztalatom, hogy izületi gyulladás volt a térdeimben, amivel orvoshoz fordultam. Az orvos javasolta ezt a kapszulát, melyet minden nap 3x1 dózisban szedek be. Kb. 1 év elteltével azt tapasztaltam, hogy a gyulladás a térdeimben csökkent.”
Dobó Valéria
Solymár

„Igaz ugyan, hogy nagy türelem kell a zöldkagyló szedéséhez, mivel saját magamon csak hónapok után éreztem a javulást. 2 hónap után tette rendbe a kapszula a térdemet, és igazi türelem-játék volt, mindenképpen megérte. Kitartást mindnekinek, hiszen megéri!”
Benczik Géza
Budapest

Jogi nyilatkozat (Prominent Disclaimer): Az oldalon megtalálható információk, oktatási célt szolgálnak. Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy az oldalon taglalt termékek, nem helyettesitík a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Bármely készítményre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. Kérjük vegye figyelembe, hogy az oldalon megtalálható információk, az egészségügyi hatóságok által nem ellenőrzöttek. Kérjük vegye figyelembe, hogy az aktuális hatályban lévő magyarországi és közösségi törvények alapján, az étrend-kiegészítők és élelmiszerek nem rendelkeznek semmilyen gyógyhatással, így nem alkalmasak betegségek kezelésére, vagy megelőzésére. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.

Zöldkagyló.bolt.hu © 2010 - 2019