Vélemények Zöldkagyló fogyasztóktól

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!


Nagy Lajos, Sopron

A„Egy ötven év körüli férfi ismerősöm mindkét térdízületével gond volt, alig tudta terhelni. Szereti az erdőt és a terepfutás, ami viszont már nagy fájdalmakat okozott neki. Elkezdte rendszeresen fogyasztani a zöldkagylót, hiszen hallott az ízületeket –és a porcokat erősítő, regeneráló hatásokról. Azt hiszem talán 4 nap telt el, amikor már újra együtt kocogtunk fájdalommentesen az erdőben.”

Hoffer Adrián, Budapest XVII.

„A zöldkagyló 2-3 havi szedése után teljesen megszűnt a térdfájásom. A legcsodálatosabb az egészben az, hogy most már nem is szedem folyamatosan, mégsem tért vissza a fájdalom.”

Elekes Sarolta, Gyöngyös

„Az egyik bartnőm, 51 évesen ízületi fájdalmakra kezdett panaszkodni. Elkezdte szedni a zöldkagyló kapszulát, és 2 hónap múlva csökkentek is fájdalmai. Nem is beszélve arról, hogy a vizelettartási problémái is megszűntek.”

Czethoferné Halász Ilona, Maglód

„Béla barátom szakácsként dolgozott 28 évet a szakmájában. A majd 3 évtizednyi rendszeres munka következtében mindkét kézfejént sokízületi gyulladás alakult ki. A gyulladás olyannira súlyos lett, hogy eldeformálódtak az újjai. A fogás érzéketlenné vált számára, nehéz műveletnek bizonyult. A szakmáját is ott kellett hagynia! 6 hónappal ezelőtt úgy döntött kipróbálja a zöldkagylót, mivel nem akart drága orvosi kezelésekbe belefogni. 4 hónap után azt vette észre, hogy a korábbi fájdalom csökkenni kezdett, és a duzzanat is apadt. Mostmár újra meg tud fogni bármit, anélkül hogy kiejtené az újjai közül. Fontolgatja azt is, hogy újra elhelyezkdeik szakácsként!”

Egner Júlia, Dunaföldvár

„14 éves lány vagyok. Nagyon fájt az egyik térdem, olyannyira, hogy már guggolni is alig tudtam. Elmentem orvoshoz, és azt mondta, hogy szedjek zöldkagyló kapszulát. 3 hónapos adagot javasolt és utána kérte, hogy menjek vissza hozzá. Már majdnem letlelt a 3 hónap, és már most sokkal jobbnak érzem a térdemet.”

Szeretne még több infót a zöldkagylóról? Nézze meg a másik weboldalunkat, az ARTHRO4 zöldkagyló kapszuláról: mire jó, hogyan szedjük, kedvezmények és zöldkagyló rendelés 1 perc alatt.


Benczik Géza, Budapest V.

„Igaz ugyan, hogy nagy türelem kell a zöldkagyló szedéséhez, mivel saját magamon csak hónapok után éreztem a javulást. 2 hónap után tette rendbe a kapszula a térdemet, és igazi türelem-játék volt, mindenképpen megérte. Kitartást mindnekinek, hiszen megéri!”

Zrena Mihályné Ildikó, Dunaújváros

65 éves vagyok, 16-17 éve szenvedek ízületi fájdalmaktól. Nehézségeim voltak mozgás közben, fájtak a lábaim sokszor elég erősen. Számos gyógymódot kipróbáltam az elmúlt két évtizedben, szedtem kálciuimot és D-vitamin, kipróbáltam a jógát és az Ayurvédát, az allopátiás kezeléseket és a gyógytornát is, de jelentős változást egyik sem hozott a fájdalmak enyhítésében. Az interneten találtam meg ezt a weboldalt és itt hallottam először az Arthro4 kapszuláról, a zöldkagylóról már korábban is olvastam, ki is próbáltam egy terméket, de nem sokat használt. Az Arthro4 zöldkagylóban sem bíztam, az érdeklődésemet az keltette fel, hogy speciális eljárással állítják elő, így emiatt rendeltem egy dobozt és próbáltam ki. Érezhető volt a fájdalom csökkenése, de jelentős változást a 2. hónapban értem csak el, amikor voltak olyan időszakok a nap során, amikor egyáltalán nem fájtak a lábaim, pedig mozogtam folyamatosan. Egyszerűen nagyszerű az a változás amit az Arthro4 az életemben hozott. Köszönettel.

Dobó Valéria, Solymár

„A zöldkagylóval kapcsolatosan az a tapasztalatom, hogy izületi gyulladás volt a térdeimben, amivel orvoshoz fordultam. Az orvos javasolta ezt a kapszulát, melyet minden nap 3x1 dózisban szedek be. Kb. 1 év elteltével azt tapasztaltam, hogy a gyulladás a térdeimben csökkent.”

Uszkai Kárpáti Csilla, Kalocsa

A mai nap vettem csak észre, hogy a meredek lépcsőn minden nehézség nélkül feltudok szaladni:-) Magam is csodálkoztam, nem hittem el és még egyszer megismételtem:-) nagyon boldog vagyok. Ezek szerint a javulás útjára léptem? 4 hete fogyasztom az Arthro4 kapszulát. Üdvözlettel Csilla!

Várhegyi Zsolt, Szarvas

Beteg térdízületemet gyógyítottam meg az ARTHRO4 zöldkagyló kivonattal, kb 2-3 hónap alatti intenzív használattal, majd utána csak periódikusan szedve. Feltűnő volt a javulás, már az első hónap után. Szerintem az Arthro4-et nagyon megéri fogyasztani, mert erősebb és hatékonyabb mint a többi hasonló termék. Korábban térdeim mindig merevek voltak, most azonban már éjjelente nem érzek fájdalmakat.Kelemen Mónika, Székesfehérvár

Ritmikus gimnasztikát oktatok már 12 éve lassan. Nálam és tanítványaimnál is gyakoriak a ínszalag húzódások, az ízületi fájdalmak és általában 2 havonta mindig van egy csonttörés is. Korábban számos zöldkagyló kivonatot használtunk, azonban miután az ARTHRO4 kapszulával megismerkedtem, csak ezt ajánlom mindenkinek. Nagyobb a hatékonysága mint bármely másik készítménynek, gyorsan regenerál ami nálunk fontos szempont.

Hajós Zoltán, Kaposvár

Hosszútáv futó vagyok, részt veszek számos hazai és európai maratonon. Hála az Istenek csonttörésektől nem szenvedtem korábban sem, csontjaim erősek, viszont ízületeim, az inaim és a szalagjaim nagyon nagy terhelésnek vannak kitéve. A betonon történő futás, intenzívebben károsítja a lábam ízületeit, ezt jól tudtam. Erre kerestem megoldást korábban és így találtam meg végül a zöldkagylót. Az Arthro4 előtt kipróbáltam más zöldkagyló kivonatokat is, de végül nekem ez a termék vált be. A Sport-Restart-ot a 2010-ben történt ínszalag szakadásomnál használtam és egyértelműen jóval gyorsabban regenerálódott a bal lábam. Nemcsak sportolóknak érdemes az Arthro4-et kipróbálni szerintem, de azoknak is akik rendszeresen végeznek testmozgást, fizikai munkát.

Sipos Anett, Nagykanizsa

Porckorong panaszaimat tökéletesen elmulasztotta az Arthro4 kapszula.

Kővári Stella, Kiskőrös

„Évek óta használom az új-zélandi zöldkagyló kivanatát. Fantasztikus gyulladáscsökkentő! Az ismerőseimet is próbálom rábeszélni ,hogy kezdjék el szedni a terméket.”

Ács Jánosné, Budapest

„Ortopéd orvosom ajánlotta az Arthro4 kapszulákat! 2018 július óta szedem, Nekem sokat segített, azóta sokkal könnyebben járok, nem fáj annyit a térdem! Nagyon meg vagyok elégedve mindkét kapszulával! Merem ajánlani mindenkinek!”

Boda András, Óbuda

„Az Arthritis különböző formáit már többször tapasztaltam. Mivel már 55 éves is elmúltam, ezen nem lepődök meg annyira; azon már sokkal inkább, hogy hála a rendszeers zöldkagyló alapú Arhtro4 fogyasztásának, egyre kevésbé vannak mozgásszervi panaszaim a korábbiakhoz képest.”


Vélemények a zöldkagylóról
Hosszútáv futó vagyok, részt veszek számos hazai és európai maratonon. Hála az Istenek csonttörésektől nem szenvedtem korábban sem, csontjaim erősek, viszont ízületeim, az inaim és a szalagjaim nagyon nagy terhelésnek vannak kitéve. A betonon történő futás, intenzívebben károsítja a lábam ízületeit, ezt jól tudtam. Erre kerestem megoldást korábban és így találtam meg végül a zöldkagylót. Az Arthro4 előtt kipróbáltam más zöldkagyló kivonatokat is, de végül nekem ez a termék vált be. Az Arthro4-et a 2018-ben történt ínszalag szakadásomnál használtam és egyértelműen jóval gyorsabban regenerálódott a bal lábam. Nemcsak sportolóknak érdemes az Arthro4-et kipróbálni szerintem, de azoknak is akik rendszeresen végeznek testmozgást, fizikai munkát.
Hajós Zoltán
Kaposvár

Ritmikus gimnasztikát oktatok már 12 éve lassan. Nálam és tanítványaimnál is gyakoriak a ínszalag húzódások, az ízületi fájdalmak és általában 2 havonta mindig van egy csonttörés is. Korábban számos zöldkagyló kivonatot használtunk, azonban miután az Arthro4-el megismerkedtem, csak ezt ajánlom mindenkinek. Nagyobb a hatékonysága mint bármely másik készítménynek, gyorsan regenerál ami nálunk fontos szempont.
Kelemen Mónika
Székesfehérvár
OTPay fizetés

Jogi nyilatkozat (Prominent Disclaimer): Az oldalon megtalálható információk, oktatási célt szolgálnak. Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy az oldalon taglalt termékek, nem helyettesitík a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Bármely készítményre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. Kérjük vegye figyelembe, hogy az oldalon megtalálható információk, az egészségügyi hatóságok által nem ellenőrzöttek. Kérjük vegye figyelembe, hogy az aktuális hatályban lévő magyarországi és közösségi törvények alapján, az étrend-kiegészítők és élelmiszerek nem rendelkeznek semmilyen gyógyhatással, így nem alkalmasak betegségek kezelésére, vagy megelőzésére. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.

Zöldkagyló.bolt.hu © 2010 - 2019
Kérem értesítsenek, ha vannak akciók